Zanimljivosti

Dodatne aktivnosti

Ljetna škola engleskog i informatike u Dramlju

Studio Žerjav već tradicionalno vodi međimurske osnovnoškolce na zabavno i edukativno ljetovanje u Dramalj u Hostel Grada Čakovca. Uz kupanje i uživanciju na suncu, organiziramo školu engleskog i informatike sa stručnim predavačima.

Učenje stranih jezika u inozemstvu (engleski i njemački)

U suradnji s ETW – Educational Travel Worldwide putničkom agencijom s 25-godišnjom tradicijom organiziramo individualne ili grupne polaske za djecu i mlade s polaskom iz Zagreba uz pratnju profesora. Smještaj je organiziran na kampusima svjetski poznatih sveučilišta, internata ili u provjerenim i srdačnim obiteljima.

London, Malta, New York, Dublin, Edinburgh, Oxford, Beč…samo su neke od atraktivnih destinacija.

Priprema za državnu maturu

Poboljšajte svoje šanse za čim boljim uspjehom na maturi uz pripreme u Studiju Žerjav! Ocjenjivači/supervizori državne mature temeljito obrađuju gradivo s maturantima i daju im smjernice za pisanje eseja. Pripreme iz hrvatskog, engleskog i njemačkog jezika, matematike, fizike, kemije, biologije, …

Instrukcije

Kada gradivo u školi postane preteško, naši stručni predavači pomoći će Vašem djetetu da savlada gradivo iz engleskog, njemačkog, matematike, fizike, kemije, … Obratite nam se s povjerenjem!

Izleti

Proljetni izlet u Family park u Austriji krajem svibnja/ početkom lipnja izmamit će osmijeh cijeloj obitelji!

Putujte s nama u Gradišće na cjelodnevni nezaboravan izlet i priuštite si adrenalinski dan.